Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Andreas Brorsson

Förfrågan
Andreas Brorsson är en 38 årig sportnörd som spelat hockey, fotboll och tennis. Han har arbetat som tennistränare i över 20 år och som säljare i olika former.
I många av hans sälj-jobb har han även coachat kollegor och medarbetare
Andreas är en driven kille som går in 100 % i de han  gör men han har också fastnat i spelmissbruk och kommit ur det. Han har gått på många nitar genom åren men har inte slutat att tro gott om människor och han vill dela med sig av sina erfarenhet om spelmissbruk då han vet att detta är ett stort problem för många människor   som påverkar både både den enskilde och dess familj men också  föreningsliv inom ex elit idrott och många företag och organisationer. 
 


Andreas föreläser om spelmissbruk. Han delar med sig av sin egen resa hur han blev fast i spelmissbruket själv och  vill gå till botten med hur de ser ut på de arbetsplatser och organisationer han besöker.

Genom att vara öppen och ärlig med det han själv gått igenom får han människor som befinner sig i ett dolt spelmissbruk att våga öppna sig och prata om problemet och därmed också få hjälp.  

Andreas  vill beröra och engagera med sin föreläsning som inte innehåller studier eller forskning. Det är genom sin egen story  han hoppas kunna hjälpa andra som är inne i ett spelmissbruk eller på väg in i ett.  

Anderas tror att genom samtal och öppenhet skapar vi verkligt engagemang till förändring av missbruk och störst möjlighet att motivera andra spelmissbrukare är  en som själv varit fast i missbruk och kommit ur det.

Andreas  har besökt företag och flera elitlag, framförallt inom hockeyn med mycket gott resultat och hans föreläsningar sprids genom att många organisationer nu  vill ta itu med  detta växande problem. 

Andreas en glad och inspirerande person som utan omskrivningar  gillar att göra människor glada och våga tro på att livet går att förändra.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.