Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Anja Pärsson

Förfrågan

Med bagaget fyllt av idrottsliga bragder, genuin glädje och stor motivation är Anja en eftertraktad föreläsare samt talesperson för organisationer och företag. 

Med 42 världscupsegrar, 1 OS guld 1 OS silver, 4 OS brons ,7 VM guld, 2 VM silver och 4 VM brons är Anja en av världens främsta kvinnliga idrottare bgenom tiderna.Anja vann bragdmedaljen både 2006 och 2007 och är den enda som tilldelats bragdguldet två år i följd.

Anja har efter sin alpina karriär medverkat i en mängd olika TV sammanhang, bl.a som expert i Viasats sändningar från OS men även som värd för den direktsända humorgalan i TV4. 
Anja är en av Sveriges mest folkkära profiler och en väldigt uppskattad föreläsare som med stort engagemang och målande erfarenheter från sitt liv inspirerar till både eftertanke och skratt. 

 Föreläsning  Motivation , inspiration och mod 

Anjas föreläsning har lovordats av såväl internationella förertagsledare som av säljchefer och kulturungdomsledare. Hennes värme och engagemang gör att hon berört och inspirerar lyssnare i alla åldrar. Anja föreläser bpåde på engelska och svenska. 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.