Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Anna-Karin Lingham

Förfrågan

Anna-Karin Lingham har lång erfarenhet av varumärkesarbete för företag som Axfood, Hästens sängar och Apotek Hjärtat både i Sverige och internationellt . Hon talar om varumärkesutveckling, ( både personligt och företag), ambassadörskap oich Ambassador Branding där ökad lönsamhet möter arbetsglädje. "Allt vi gör och allt vi säger påverkar hur vi uppfattas. Det gäller både företag och individer. Ju tydligare vi bygger vårt varumärke, desto bättre respons får vi från omgivningen" säger Anna-Karin. Hon  har skrivit boken "Visa ditt rätta jag", om utveckling av personliga varumärken. 
Anna- Karin är också konstnär och ger erbjuder också kreativa vitamininjektioner i sina föreläsningar ! Anna- Karin föreläser gärna för både ledningsgrupper och hela företag och deltar gärna i processer av varumärkesutveckling med både föreläsningar, workshop och mentorskap.  Hon förmedlar insikter och ger en inspirerande plattform för utveckling där deltagarna får känna glädje, se möjligheter och våga ta nya steg.

Anna-Karin ger er en tankeväckande föreläsning om:

-Framgångsrik varumärkesutveckling
För företag och organisationer. Samla organisationen kring en gemensam syn på varumärket och lev som ni lär. Ökad lönsamhet kommer ofta på köpet. 
-Personliga varumärken
För företag, organisationer och individer. Visa ditt rätta jag! Utveckla ditt personliga varumärke till glädje och nytta för både företaget och dig själv. Vad står du för, vilka är dina mål och hur kan du bli tydligare för din omgivning?

-Utvecklande utmaningar
Våga lämna bekvämlighetszonen och upptäck nya möjligheter, både för företaget och medarbetarna. Utvecklas snabbt och säkert på vägen. Skapa en bekväm bekvämlighetszon som innehåller allt du behöver för att återhämta dig. Stanna inte i den länge, men kom tillbaka ofta.  

-Ambassador Branding - från medarbetare till varumärkesambassadör ! Ökad lönsamhet möter arbetsglädje !

The art of Branding - smarta diskussioner och kreativa situationer , Boosta kreativiteten! 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.