Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Anna-Lena Brundin

Förfrågan

Anna-Lena Brundin blev folkkär som ena halvan av Nancy&Carina i teveserien Daily Live på slutet av 80 talet , men känns också igen  som skådespelare inom  TV och film  även i andra sammanhang. Hon har flitigt rest runt i landet som ståupp komiker  men också skrivit 10 böcker och spelat in 4 CD skivor bl.a Edit Piaf.  Anna- Lena har många titlar;  musikalartist, föredragshållare, konferencier, moderator, sångerska, författare, medverkande i tv-program mm. stand-up komiker och sångare.

Anna-Lena Brundin är fantastisk, allt hon gör är genomtänkt in i minsta detalj. Hon vet hur hon förtrollar sin publik, snabbt och träffsäkert bemästrar hon komikens alla hinder. Hon bjuder på allt från Stand-up till sång samt hennes egna tänkvärdheter. 

 

 Anna-Lena Brundin föreläser  bl.a om:

  • Kvinnligt, manligt, mänskligt  
Så här beskriver Anna-Lena denna föreläsning ; " Jag talar väldigt fort så jag hinner med en hel del, därav rubriken. Om äktenskap och skilsmässor. Om klimakteriet och pms-besvär. Om likheter och olikheter mellan män och kvinnor, vuxna och barn. Om orättvisor och kulturkrockar. Om lycka och livets mening och om små saker som visar sig vara stora. Om hur det blir när barnen flyttar hemifrån och om ätstörningar. Och om hur vissa förändringar kan vara irriterande. Allt hör ihop eftersom allt ryms inom vår vardag. Vardag betyder varje dag. 

”Det gick en dag och så gick det ännu en dag och ännu en dag ... inte visste jag att det var livet!” var det nån som sa. Jag minns inte vem, men han är död i alla fall.

 Andra exempel på teman: 

  •  "Den som gapar efter lite missar det mesta"

Det handlar om att våga ta för sig och våga göra sig hörd.

  • Livet är inte Rättvist"  "Varför är det så mycket finare att vara guldfisk än silverfisk?" 
Hon pratar mycket om orättvisor, (varför är det i vissa kulturer finare att få en pojke än en flicka)Varför finns det inga flickstreck då det finns pojkstreck?  Outalade förväntningar på kvinnor och män som vi ibland har svårt att leva upp till. 

 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.