Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Anna Mannheimer

Förfrågan

Anna Mannheimer är journalist, kåsör, producent. Hon har både medverkat i och producerat ett antal program i TV och radio. Anna Mannheimer skriver kåserier för bl.a. ICA-Kuriren och Göteborgs-Posten. Hon är rak, ärlig, humoristisk och härligt göteborsk!  Anna föreläser om de "träsk" kvinnor kan hamna i arbetslivet , men också om att se möjlgheter och skrattets förmåga att öppna gränser.Anna Mannheimer kan föreläsa kring olika teman och ämnen ex:
-Hinder är till för att övervinnas
-Skrattets förmåga att öppna gränser
-Se möjligheter
-Varning för träsken!

Så här säger Anna om de " träsk " som kvinnor kan hamna i;
Träsken är de fällor som man som kvinna lätt hamnar i ute i arbetslivet. Det finns många sådana, och träsk fungerar ju, som Anna påpekar, att man inte märker när man kliver i ett.

Gullegullträsket till exempel.
Tjejer får inte ge order; gör de det blir de betraktade som bulldozers eller häxor. Istället måste de gulla fram det de vill ska hända. Sexträsket, Servitristräsket,Åldersträsket, Lillflicksträsket och Duktighetsträsket är ytterliga träsk där vi kan hamna med lera upp till knäna som Anna gärna berättar om.
 
Anna Mannheimers råd är att vara lite mer vaksam och lite mer argsint och sen skita i vad folk tycker om det. Dessutom måste tjejer/kvinnor/flickor pusha varandra och inte låta avundsjuka stå i vägen för det. - För det är vi världsbäst på! menar Anna.

Anna Mannheimer kan också arbeta som konferencier/moderator .

Tyvärr hittades ingen föreläsare.