Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Annika Banfield

Förfrågan

Annika Banfield har sedan 1991 arbetat som kursledare, föreläsare, coach och estradör. Hon är även författare med elva skönlitterära böcker i bagaget samt filmproducent inom dokumentärfilmsgenren.

Annika Banfield har en bakgrund inom Flygvapnet och har en gedigen utbildning inom ovanstående ämnen från såväl USA som England. Hon genomför fleråriga interna projekt i större företag såväl som seminarier, kurser, individuella samtal och kick offer. Alla kunder och alla grupper är unika och därför är det viktigt att skräddarsy insatsen. Med Annika som guide ni få njuta av en rolig och inspirerande framställning av en erfaren estradör. Eller blanda korta, teoretiska presentationer med olika gruppuppgifter som skapar eftertanke och bra diskussionsunderlag.Annika  Banfields insatser består av tre delar:
* verktyg – något att ta med sig hem som t ex ett arbetslag kan arbeta vidare med
* filosofi – eftertanke, känsla och livsvisdom
* humor – ett gott skratt och glimten i ögat är ett "måste" i Annikas föreläsningar

Förutom Annikas bredd och långa erfarenhet har hon en enastående förmåga att fängsla sina åhörare. Hon inspirerar, skakar om, lockar till skratt och bjuder på sig själv. Bokar ni Annika får ni garanterat en oförglömlig upplevelse. Hon säger själv att hennes bästa återkoppling kom från en man som var missnöjd med föreläsningen: "Jag gick dit för att få sova – men det var ju helt omöjligt! Man MÅSTE bara lyssna!"

Ämnen Annika Banfield talar om:

-Ledarskap
-Grupputveckling
-Konflikthantering
-Kommunikation
-Självkänsla och självinsikt
-Livskunskap

 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.