Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Annika Dopping

Förfrågan

Annika Dopping - at your service

Hennes drivkraft är hennes omättliga nyfikenhet på människan och omvärlden, på livets olika skeden och sammanhang. Annika Dopping har en unik förmåga att påvisa hur upplevda hinder kan omvandlas till möjligheter och hur olikheter ger rikedom. Hon förmedlar en stämning där alla deltagare, på scenen och bland åhörarna, känner sig respekterade och trygga. Annika Dopping inspirerar. Hon är lyssnande och närvarande. Detta har vi kunnat se och uppleva i ett 60-tal egenproducerade Tv-program och på konferenser och seminarier.

 

Exempel på föredrag:

- "Doppings Styrkedroppar 2015"
- om självledarskap, förmåga, självtillit handlingskraft och framtidstro.

- "Man-lik / Kvinno-lik kommunikation" – humor, igenkänning, insikter och respekt för könstypiska likheter och olikheter.
-Balans i livet "Bättre motståndskraft och glädje när åskan går" – redskap att stå rak och behålla mod och styrka när vi känner motvind
- Hållbart ledarskap- Visdom från kloka ledare
- Medmänsklighet och ansvar
-Insikt & Utsikt -
Vad vet vi om ledarskap

Annika skräddarsyr alltid innehållet för det specifika auditoriet.

Tillsammans med  musiker och skådespelaren Bengt Kyllige gör Annika hel och halvdagar kring olika teman där Annikas passion att skapa meningsfulla möten, väcka insikter, självledarskp, framtidstro varvas med Bengts egna låtar som berör medmänsklighet och vardagsfunderingar . Med mycket skratt och eftertanke växelspelar dom fram en väv av insikter. 

Ett urval ämnesområden:

-Konferencier/Moderator
-Programledare
-Relationer
-Teamet
-Ledarskap
-Kulturkrockar
-Manligt och kvinnligt
-Ökad självkänsla
-Åldrandet

Tyvärr hittades ingen föreläsare.