Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Antoni Lacinai

Förfrågan

Antoni Lacinai  har en bakgrund inom försäljning och marknadsföring på internationella bolag  och har även  arbetat som chef. Han har studerat marknadsföring, mental träning och prestationsutveckling och är också certifierad för DISC. Han är författare till en mängd böcker inom bl.a  kommunikation,  möten, kroppspråk, kundsamtal, och virituella möten.   Hans senaste bok Missförstå mig fel ! handlar om hur kommunikation, arbetsglädje och reslutat hänger ihop.

Antoni anlitas av kunder som vill bli bättre chefer, säljare och alla i arbetslivet som behöver komma överens och samarbeta.  Han är en inspirerande lärare med positiv energi parat med tydlighet. En storyteller med konkreta gör-så -här-tips.  Antoni anlitas ofta både som föreläsare, utbildare, workshopledare och moderator.Så här säger Antoni om sin resa som föreläsare 

Det finns ett antal framgångsfaktorer om kommunikation som du kan använda för att bli bättre på att leda, sälja, samarbeta, presentera och mycket annat.
Du som vill känna mer arbetsglädje, öka din och lagets prestation och lättare nå målen på din arbetsplats, kommer att ha nytta av den här föreläsningen, som alltid anpassas till ditt nuläge och mål.
Det har tagit mig decennier att samla dessa till synes enkla sanningar och jag tycker att det här är min bästa föreläsning hittills – trots att ingen föreläsning är den andra lik…

Ämnen som Antoni Lacinai ger presentationer i: 
  • Missförstå mig fel! Hur kommunikation, arbetsglädje och resultat hänger ihop
  • Kundbemötande i världsklass  - Att serva handlar inte om tennis
  • Kommunikation - Arbetsglädje - Resultat
  • Ledarskap, medarbetarskap och kommunikationen däremellan
  • Framgångsrika kundmöten 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.