Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Arne Forstenberg

Förfrågan

Arne Forstenberg är miljökämpen som blev strategikonsult. Efter många år som snäll och ideell insåg Arne att hans kunskaper och förmåga att sprida visioner kunde skapa stort värde och åstadkomma viktiga förändringar inom näringslivet. Efter några år som framgångsrik företagskonsult  inom  området Hållbarhet med uppdrag för många av de strora företagen, ställdes Arne inför kanske den största utmaningen, att hitta ett hållbart liv personligen.
Föreläsningarna skräddarsys och innehåller alltid interaktiva delar.

Föreläsningar:

1. Engagerande varumärken - hållbarhet som en väg till smartare business

Världen förändras och det gör även konsumenternas förväntningar. Föreläsningen är uppbyggd kring en rad inspirerande exempel på varumärken som lyckats i denna nya era av digitalisering, hållbarhet och socialt ansvar genom att skapa värde för sina kunder och samtidigt arbeta för en mer hållbar värld.

2. Den visionära ledaren

Vi befinner oss i omställningen till en mer hållbar värld och detta medför både utmaningar och möjligheter. Föreläsningen fokuserar på hur du som ledare kan arbeta både visionärt och kreativt för att lyckas i denna nya era.

3. Välkommen till Den nya eran

Vad betyder det att världens vanligaste person saknar både bankkonto och bil, men har en mobiltelefon? Att innehålls-förteckningen blir viktigare än reklam-budskapet? Att det sålts mer än 100 miljoner elcyklar i Kina på 10 år? Och varför börjar tyskarna få brist på tak?

Världen förändras och det gör även konsumenternas förväntningar. Föreläsningen, baserad på fascinerande konkreta exempel från hela världen, introducerar publiken för en ny era där digitalisering, hållbarhet och socialt ansvar är de nya ledorden. Ni går därifrån uppfyllda av nya perspektiv, visioner och möjligheter.

4. Personlig hållbarhet - hur hittar vi ett liv som innebär att vi håller i längden? Arne berättar om sin resa från  engagerad miljökämpe till framgångsrik konsult via utmattningsdepression och åter till ett liv som är psykisk och fysiskt hållbart och där vi gör nya val.


 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.