Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Barbro Dahlbom Hall

Förfrågan

Barbro Dahlbom-Hall är konsult i ledning och ledarutveckling. Hon har varit egen företagare i nästan 30 år med uppdrag både nationellt och internationellt, bland annat för SIDA och FN. Hon har skrivit flera böcker som översatts till många språk, som den prisbelönta boken "Lära Kvinnor Leda Kvinnor" och senast "Lära Män Leva - i ledarskapets dilemma. 2008 inrättades ett nytt pris – Årets Ledarutvecklare. Det gick till Barbro Dahlbom-Hall"— För att hon tidigt uppmärksammade och riktade fokus på ledarskapet i Sverige och för att hon idag, på ett mycket uthålligt och framgångsrikt sätt, utövar sin ledarutvecklingsgärning både nationellt och internationellt."
Så löd motiveringen när Barbro Dahlbom-Hall tog emot priset som Årets ledarutvecklare på Kompetensgalan i Stockholm. Bakom priset står Ledarna, Sveriges chefsorganisation.
Syftet med priset är att belöna en person som på ett föredömligt sätt utvecklat ledare, förbättrat deras förutsättningar att utöva ledarskap och på så sätt bidragit till att föra ledarskapet i Sverige framåt.

Chefer och ledarskap värderas inte särskilt högt idag. Med priset vill vi inspirera fler arbetsgivare att utveckla det goda ledarskapet. Barbro Dahlbom-Hall är både en förebild och en föregångare i det arbetet, säger Annika Elias, ordförande för Ledarna, Sveriges Chefsorganisation.

Vad Barbro talar om:

-Lära kvinnor leda kvinnor - endagsseminarier
-Vill män verkligen ha jämställdhet?
-Lära kvinnor leda kvinnor.
-Lära män leda kvinnor till framgång
-Lära kvinnor chefa män
-Lära män leva
-Att leda som kvinna
-Att leda som Man.

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.