Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Benny Haag

Förfrågan

Benny Haag är skådespelare, regissör och författare gjorde succé som huvudrollsinnehavare i TV-serien Xerxes som vann Expressens TV-pris 1988. Benny Haag arbetade under tolv års tid på Dramaten där han bla framförde en monlog av Jan Guillous bok "Ondskan" som till dags dato spelats 750 gånger. Hans föreläsningar handlar om att ta sig förbi sina ”misslyckanden” och landa i insikten att allt är möjligt, även det som verkar helt hopplöst.Eftersom Benny Haag tror att tunga saker måste presenteras på ett lättsamt sätt för att nå fram och inte moraliseras av pekpinneprat så innehåller föreläsningen mycket starka drag av humor.

Benny Haags föreläsningar är:

Ingenting är möjligt! – en berättelse om tre livsavgörande misslyckanden och det faktum att man har oerhört mycket större inverkan på sitt eget liv än vad man kanske, till en början, inser. En rolig och berörande föreläsning som handlar om att man inte bara ska “våga vara vinnare” utan kanske även “våga vara förlorare”. Jag tror nämligen att det är i just insikten om våra tillkortakommanden och förhållningssätt till dessa som förändring på riktigt kan inledas.

Inte mer än fullt, tack. – en monolog om att vara barn till missbrukare och missbrukare med barn. En föreställning som på ett känslomässigt sätt som berättar om människans bästa vän, alkoholen. Jag har gjort monologen 550 gånger och det är en perfekt inledare på ett arbete kring alkoholen på t.ex ett företag eller i en kommun.

Makt, mod och motstånd
– en bok om alkohol som kom ut på Bonniers Förlag aug. 2008. Boken innehåller monologen Inte mer än fullt, tack i sin helhet plus en del saker jag upptäckte från det jag slutade dricka och några år framåt. Denna bok föreläser jag även kring om man inte har en så “teatervan” publik.

Han har skrivit boken: Makt, mod och motstånd" och "Inte mer än fullt, tack!".

Tyvärr hittades ingen föreläsare.