Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Camilla Uddgren

Förfrågan

Camilla är hälsopedagog, beteendevetare, fil.mag i religionsvetenskap med inriktning mindfulness och är en eftertraktad talare, coach och artist i Sverige, Europa, USA och Australien sedan 1998. Förutom föreläsningar har Camilla även arbetat med stand-up shower, revyer, manus, coaching och längre utbildningar inom näringslivet. Hon är även internationellt certifierad yogalärare av Yoga Alliance.

När steppdans, humor och spex blandas med livsvisdom och självupplevda berättelser, har vi den ultimata kompotten för gruppen som vill utvecklas tillsammans och inspireras. Under sina föreläsningar och shower berättar Camilla om sin egen kamp från rullstol till långdistanslöpare, om vikten av att leva med barnasinnet kvar och våga LEVA. Temat är livsglädje och inspiration och deltagarna garanteras en fartfylld och tankeväckande underhållning som både berör och lockar till skratt.Med sin gedigna universitetsbakgrund och hennes långa erfarenhet som föreläsare och artist har Camilla en bred repertoar. Nyckelorden är livsglädje, etik och inspiration och deltagarna garanteras en fartfylld och tankeväckande underhållning som både berör och lockar till skratt.
Ex på Camillas föreläsningar; 

LEV LIVET LEVANDE – Från rullstol till långdistanslöpare
Camilla bjuder på en fartfylld, gripande och tankeväckande föreläsning baserad på hennes egen livsresa. Hennes kamp från tillvaron som kroniskt sjuk med rullstol och färdtjänst till en frisk, nyfiken och levnadsglad person inspirerar till växande, talar om livsglädje och sporrar dig att hoppa ut i livet utan fallskärm...

SJÄLVKÄNSLA – EMPOWERMENT
Fokus ligger på empowerment, att inspirera deltagarna till att se sina möjligheter och sig själva på ett nytt sätt samt få dem att inse sin inre styrka. Det handlar också om att relatera på ett funktionellt sätt till andra människor för att kunna se, bekräfta och interagera utan att känna sig uttömd på energi. Föreläsningen kan med fördel utformas som en workshop där diskussioner, rollspel och övningar bidrar med aha-upplevelser och nya insikter.

MINDFULLNESS Ett liv i balans
Mindfulness är ett vackert ord med ett effektivt innehåll för ett liv i balans där relationer står i fokus, den egna hälsan gynnas och det inre livet blomstrar. Interaktiva övningar förstärker inlärningen och ger aha-upplevelser.

MÄNSKLIGA MÖTEN – EMPATISKT BEMÖTANDE
Camilla ger en föreläsning om inspiration, motivation, bemötande, attityder och mänskliga relationer. Hon vänder sig till dig som har behov av att bli sporrad, få handfasta råd, finna nya infallsvinklar och hitta tillbaka till motivationen i den dagliga verksamheten.På ett humoristiskt, underhållande och emellanåt självutlämnande sätt, ger hon dig inblick i hur det är att bli sedd som människa, hur du får din medarbetare att kämpa och vilja växa, hur du väcker din egen gnista, återfinner arbetsglädjen samt hur du skapar goda relationer på arbetsplatsen.

WELLNESS – KOST, TRÄNING, HÄLSA
Hennes egen erfarenhet av att slå sig fri från rullstol och sjukdom genom att välja att lyssna på sin kropp och utmana sina gränser, ger dig förståelse för hur ett friskt liv kan påverka din upplevelse av dig själv, ditt liv och dina möjligheter. Hon ger längre och kortare utbildningar inom träning, kost, sömn, avslappning m.m, allt för att du och din arbetsgrupp skall finna ny inspiration till ett sundare liv.

ETIK, KOMMUNIKATION & KONFLIKTHANTERING
Konflikter grundar sig oftast på missförstånd, grumlig kommunikation och osäkerhet. Andra orsaker kan vara undermåligt ledarskap och problem i organisationen. Den här föreläsningen fokuserar på den mellanmänskliga aspekten; kommunikationen och det medmänskliga bemötandet. Rollspel, interaktiva övningar och teori varvas för att skapa en aha-upplevelse för deltagarna, ge inspiration, nyfikenhet inför människan de möter samt nycklar för att lösa konflikter och undvika missförstånd.

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.