Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Carina Nunstedt

Förfrågan

Carina Nunstedt är journalist, författare och mediekonsult och kan även som en av landets mest kända tidningsmakare kallas tidningsentreprenör. Hon har över två decenniers erfarenhet från olika slags tidningar i flera olika befattningar som t.ex. redaktör och chefredaktör. Hon grundade 2003 succetidningen *mama* efter en egen idé, följt av inredningstidningen Family Living tre år senare, och har även varit med och startat ett affärsmagasin för kvinnor.
Carinas ämnen är work/life-balance, livspussla smartare, hitta good enough-balansen både på jobbet och hemma, få mindre dåligt samvete och prestera bättre.

Carina föreläser också om målgruppsanalys mediaval  och varumärken utifrån sina erfarenheter inom tidningsvärlden.Carina har skrivit boken "12 steg till ett skönare mammaliv - en mamas överlevnadsguide" (Prisma) och hon föreläser ockaså om sitt entreprenörskap. Att hitta helt nya produkter för nya målgrupper, tidningssuccén mama från idé till framgång och lansering. Hur skapa ett nytt varumärke snabbt och hur hitta kreativiteten och nytändningen i jobbvardagen.

När Carina Nunstedt talar om livspusslet eller entreprenörskapet är det med en hög energi och igenkänning och ett starkt engagemang för att peppa samtidens multiaktiva superkvinnor och män.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.