Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Carola Forssell

Förfrågan

Den som hört Carola Forssell går inte från den upplevelsen oberörd.

Hon är en mycket karismatisk person och efterfrågad talare. Detta på grund av sin förmåga att med distanserad klarsyn och befriande humor berätta om säljskräck och pinsamma kundmöten. Carola har inspirerat och utbildat tusentals nöjda deltagare. Hon har varit föremål för reportage ibland annat Computer Sweden, IT-branschen, DN och SvD samt deltagit i debattprogram i TV 4 och TV 8. Hennes bok "100 sidor för dig som hellre käkar taggtråd än kontaktar en kund" är en av Sveriges mest sålda, i sin nisch.Kräver nästa steg i karriären att du vet hur man gör affärer? Eller har du just axlat en större roll, som seniorkonsult eller partner, men på köpet fått ett kundansvar du inte är lika bekväm med? Vill du genomföra projekt som kan stöta på motstånd hos viktiga nyckelpersoner internt eller externt? Driver du kanske företag, men når inte fram till de kunder du drömmer om eller når den omsättning ni förtjänar? I alla dessa situationer måste du, för att driva frågor din väg, kunna sälja idéer. För att få syssla med det du trivs med och är bra på, behöver du någon som köper.

Av Carola får du råg i ryggen, en spark i häcken och några riktigt bra knep med dig hem.

" Vilken inlevelse, och så träffsäkert! Jag fick massor av ny energi av din utbildning. Nu känner jag mig redo att kontakta kunder snarare än att käka taggtråd." Anna Sommar, Auktoriserad revisor, BDO

Böcker som hon skrivit är:
"100 sidor för dig som hellre käkar taggtråd än kontaktar en kund" Kommer ut med nya boken den 30/10  "För dig som tröttnat på att söka jobb som alla andra"

Ämnen som Carola talar om:

-Att ta initiativet i de frågor du brinner för.
-Ett bra sätt att inleda en dialog: Elegant mingelteknik och proffsig mötesbokning.
-Frågeteknik, en snabbkurs i diplomati: Hjälpa en beslutsfattare till insikt och vilja att agera.
-När du vunnit en viktig relation: Enkla råd för att vårda, utveckla och förlänga.
-Sitt inte hemma och vänta på drömjobbet. Ta det!
-Arbetsgivarna vi känner för väl: Hur tusan söker man jobb hos vänner och bekanta?
-Att gå från tanke till handling: Nu sätter vi mål!
-För dig som tröttnat på att söka jobb som alla andra

Tyvärr hittades ingen föreläsare.