Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Catarina Rolfsdotter-Jansson

Förfrågan
Catarina Rolfsdotter-Jansson har omfattande erfarenhet av att leda stora events åt offentlig sektor, näringsliv och akademi i Sverige och internationellt och även att föreläsa i stora sammanhang. Hon har modererat i 15 år och utgår från sin utbildning och erfarenhet som journalist, samt som programledare på SVT.  Catarina är tvåspråkig efter att ha bott och arbetat i USA och kan även moderera sammanhang på danska och norska.
Hållbar utveckling och hälsa är hennes specialområden (han har skrivit 11 böcker inom dessa områden), men Catarina leder konferenser, seminarier och workshops i stort sett i alla ämnen. Catarina har charmat astronauter, internationella modeikoner, vice generalsekreterare i FN, elitidrottare och världsberömda författare och fått dem närvarande och engagerade på scen. Hon har arbetat med två Eurovision åt SVT och lett direktsändning för hela Europa.  Hon modererar och föreläser både i Sverige och utomlands.
 


Här är några ämnen som Catarina gärna föreläser om; 

Framtids spaning baklänges- 2050 :Så fick vi en hållbar värld. Föreläsning  skräddarsys för olika teman , ex gröna näringar, framtidens mat odling, stadsutveckling ,transporter  m.m.

Hållbar människa - Så tar du hand om dig själv och planeten - samtidigt . En föreläsning med mycket övningar som ger konkreta verktyg för inre och yttre välbefinnande. 

Så bygger vi en hållbar stad- The Malmö way 
Catarina beskriver sina erfarenheter som konsult i olika projekt om hållbar utveckling i Malmö- ekostadsdelar, splenergisatning, Fairtrade city, ekologisk skolmat m.m.

Som moderator är hon påläst, lugn, trygg och nyfiken. Hon ställer de relevanta frågorna och har en omvittnat speciell förmåga att ställa följdfrågor baserat på sin egen omvärldsbevakning och kunskap , vilket fördjupar och  öppnar upp samtalen. Med Catarina på scen blir det varmt och angeläget, mycket tack vare att hon får deltagarna på scen att känna sig avslappnade.   Hennes drivkraft är att få fram engagemanget hos både deltagarna på scen och i publiken.

Catarina processleder gärna workshops  ex vid visionsdagar och dialogkonferenser  och är också en person som kan vara med och planera event och konferenser med upplägg innehåll och talare.

Catarina kan med sin TV-erfarenhet göra kortare filmer om projekt eller personer som ni vill lyfta fram vid ert event. Hon har filmare/klippare i sitt nätverk på de större orterna i Sverige. Hon har gjort ett flertal kortfilmer till olika uppdragsgivare, bland annat Malmö stad, Kulturrådet och Region Skåne.

 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.