Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Cecilia Åkesdotter

Förfrågan

"Närvaro i nuet - glädje på jobbet & privat"

Cecilia Åkesdotter är en av Sveriges ledande föreläsare inom mindfulness. Hon presenterar mindfulness på ett enkelt och tydligt sätt samtidigt som deltagarna får uppleva konkreta verktyg under föreläsningarna som de kan använda direkt i sin vardag! Mindfulness, medveten närvaro, som är en uppmärksamhetsteknik, är en värdefull kompetens både i yrkeslivet och på det personliga planet.Längtar du efter att minska stressen, skapa goda relationer, bli effektivare och växa som människa? Kom och upplev varma budskap och konkreta verktyg som du kan använda direkt i din vardag. Cecilia Åkesdotter är civilekonom, mycket uppskattad och efterfrågad föreläsare samt en av Sveriges främsta experter på mindfulness. Med visdom, en annorlunda livshistoria och sin varma framtoning väcker hon tusentals hjärtan.  Mindfulness är svaret på det många människor längtar efter och behöver för att prestera och samtidigt må bra! 

Cecilia Åkesdotter är nu aktuell med boken: "Heartfulness-din väg till glädje i nuet".

Mindfulness gynnar både den personliga utvecklingen och skapar förutsättningar för goda relationer. När du är närvarande i nuet inger du förtroende, du kommunicerar tydligare och ger ett engagerat intryck av dig själv och din organisation. De du möter känner sig sedda, respekterade och delaktiga.

Mindfulness är även ett hett tema för dig som vill växa på ett personligt plan. Forskningen visar på massor av positiva effekter – bland annat minskad stress, ökad känsla av kontroll, lugn, lycka, empati och livskvalitet.

Nyttan för organisationen med Mindfulness:

Ökad effektivitet, produktivitet och lönsamhet
Bättre beslutsfattande
Engagerad kommunikation
Förbättrade kundrelationer
Effektiv stresshantering

Cecila har även gett ut en dubbelcd CD  "Närvaro i nuet Öka ditt välbefinnande med mindfulness - Teori och fem praktiska övningar"

Vilken givande föreläsning! Jag har tidigare gått åtta kurstillfällen i mindfulness. Men det är först nu efter Cecilias föreläsning som jag förstår vad mindfulness innebär! Jag kom stressad, men gick lugn och glad av Cecilias budskap och positiva utstrålning!”

Ann-Louise Gustafsson, hotelldirektör

Tyvärr hittades ingen föreläsare.