Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Charlotte Blum

Förfrågan

Charlotte Blum är civilekonom utbildad vid handelshögskolan i Göteborg med inriktning Hotell och restaurang. Hon har haft en lång karriär som hotelldirektör och VD inom hotell- och resebranschen både inom och utom Sverige. Bla Resort Manager Sunwing Resorts, VD Diplomat Hotels, VD Radisson Blu Strand Hotel och Executive Director Concepts TUI Nordic. Idag är hon fristående konsult inom HOPS management och arbetar med Hospitality Management. Nu fokuserar hon på koncept och serviceutveckling och att hjälpa sina kunder att hitta de bästa lösningarna. Charlotte talar bl. annat om; 

  • Trender inom Resebranschen 
  • Hospitality management 
  • Ledarskap och strategier inom rese och hotell branschen

Charlotte är en tydlig, personlig och inspirerande föreläsare som vill att deltagare som lyssnat på henne får med ett fokus kring vikten av att förstå sitt syfte i arbetet , sina kunder och att inspirera sina medarbetare att uppnå bästa möjliga resultat. 

Med sin långa erfarenhet inom rese och hotellbranschen  och sin roll som fri konsult kan Charlotte ge sina lyssnare en uppdatering  och nya intryck av vad som händer i rese och hotellbranschen.

Charlotte anpassar sina föreläsningar till kunders behov och önskemål. 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.