Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Charlotte Hågård

Förfrågan

Föreläsare CHARLOTTE HÅGÅRD är en av Sveriges mest välrenommerade karriärexperter och coach samt grundare av Newstart sedan 25 år tillbaka. Som pionjär inom sitt område har hon fått många efterföljare och är högt uppskattad och anlitad av företag, organisationer, nätverk, media och privatpersoner. Hennes expertis är karriär- och talangfrågor, ledar- och individutveckling, för- ändringsprocesser, Personal & Employer Branding och LinkedIn.

Charlotte Hågårds förmåga att inspirera och ta fram varje individs unika talanger och färdigheter utvecklade hon tidigt i livet. Bakom denna talang ligger många år av egen forskning och gedigna erfarenheter som har förändrat många människors liv. På en arbetsmarknad i stark förändring lär hon ut hur företag, anställda och privatpersoner ska bygga sina varumärken för att bli framgångsrika och nå sina mål.
Som författare av 6 karriärböcker har flera blivit bästsäljare, som t ex ”CV-boken” och ”Alla har talang”. Hennes nya karriärbibel – Stick ut! ”Bygg ditt personliga varumärke, Gör en vinnande LinkedIn-profil” gavs ut i september 2014. En kunskap som hon idag lär ut till näringslivet, universitet, fackförbund, Folkuniversitetet m fl. Under åren har hon mött, väglett, föreläst och utbildat tiotusentals chefer, medarbetare, rådvilla jobbsökare, karriärbytare och studenter till ett inspirerande och utvecklande arbetsliv.
Sagt om Charlotte – ”Hennes personlighet och inspirerande sätt gör att du trollbinds och vill bara veta mer”; ”Charlotte är en underhållande och inspirerande talare. Inför samtliga chefer i Stockholmsregionen har Charlotte Hågård hållit bejublade föreläsningar om talanger.” Se mer nedan.
Charlotte har bl a varit krönikör i DN, karriärexpert i TV4, medverkat i radio och är regelbundet intervjuad i BBC och många svenska tidningar.

”Charlotte är en underhållande och inspirerande talare. Inför samtliga chefer i Stockholmsregionen har Charlotte Hågård hållit bejublade föreläsningar om talanger, givit oss kraftfulla tankeställare som har hjälpt oss att behålla våra största talanger längre än vad vi fått göra annars. Vill man ha förändring så krävs mod, tålamod och vilja - allt detta ger Charlotte Hågård näring och verktyg. Vi kan varmt rekommendera Charlotte.”
Mona Palm, HR-chef, Skatteverket Stockholmsregionen

Tyvärr hittades ingen föreläsare.