Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Charlotte Hågård

Förfrågan
Charlotte Hågård är en erfaren och passionerad Karriär – och LinkedIn- Expert; specialist på Personal och Employer Branding, Executive & Business coach, Ledarskapsutbildare och Internationell föreläsare (150 000+ personer) sedan 28 år och känd som The Linked in queen.
Hon har jobbat med ledar- och organisationsutveckling i hundratals organisationer och  väglett och coachat över 10 000 personer att bygga sitt personliga varumärke och hitta ett inspirerande och meningsfullt arbetsliv. 1992 blev hon entreprenör och pionjär inom karriärindustrin i Sverige med sitt bolag New Start.
 Charlotte är också en bästsäljande författare av 9 böcker inom Karriär & Personlig Marknadsföring. Hennes senaste bok "STICK UT PÅ LINKEDIN! – Så blir du framgångsrik" har varit en stor framgång i Sverige. Hon har haft sin egen karriärkolumn i Dagens Nyheter och varit en populär karriärscoach på TV4 Nyhetsmorgon.


Charlotte Hågårds förmåga att inspirera och ta fram varje individs unika talanger och färdigheter utvecklade hon tidigt i livet. Bakom denna talang ligger många år av egen forskning och gedigna erfarenheter som har förändrat många människors liv. På en arbetsmarknad i stark förändring lär hon ut hur företag, anställda och privatpersoner ska bygga sina varumärken för att bli framgångsrika och nå sina mål.

Föreläsningar med Charlotte Hågård:

  • Stick ut på LinkedIn- inspiration och verktyg för att bygga både personligt och föreetagets varumärke. Emplyer Branding, framgångsfaktorer på LinkedIn, Nätverka
  • Alla har talang
  • Employer Branding
  • Personal Branding-personligt varumärke
  • Självledarskap
  • Bli din egen coach
  • Så utvecklar du din karriär 50+ 
  • Karriärsplanerimg - Inåt , Utåt , Framåt 

Charlotte anpassar föreläsningar och innehåll till kunders behov och målgrupp och föreläser gärna både live och digitalt och både på svenska och engelska. 
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.