Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Chris Edman

Förfrågan


Chris Edman föreläser och vägleder person och organisation att göra det väsentliga enkelt, nå mål och resultat, med fokus på tid och effektivitet, intellektuellt kapital och balans i arbete och liv. Chris är entreprenör, har drivit företag i drygt 25 år och har lång erfarenhet av ekonomi, administration, företags-, personal och projektledning. Kundservice, försäljning, marknadsföring och reklam. Design, produktutveckling, produktion och distribution. Och hur de olika delarna i en verksamhet samverkar.Föreläsningar
           
Planera dig fri
Effektivitet efter personlighet, utan mer ordning än du använder. Hur vi upplever och uppskattar tid. Prioritering och planering… med tid för det oförutsedda. Struktur på projekt och samarbete, information och dokument, mejl och rutiner. Påbörja och slutföra, hantera förväntningar och stress.

EffektAnalys
Vilken effekt vi tillsammans har på vår gemensamma effektivitet. Det vi vill, kan och gör. Vad i våra relationer och strukturer som driver eller motverkar arbete mot mål och resultat. Hur vi använder olika resurser i verksamheten, vårt intellektuella kapital. Kommunikation och samband, detaljer och helhet.

Förändringens fyra steg
OmTänk. Först reagerar vi på en förändring. Sedan kan vi vidta våra egna mått och steg. Fundera, Resonera, Agera och Balansera. Att hantera, eller starta och driva, en förändring. Hantera förväntningar och stress.

Föredrag, utbildning, individuell uppföljning samt handledning
Välj ett eller flera ämnen beroende på tid till förfogande.


Tyvärr hittades ingen föreläsare.