Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Chris Sundqvist

Förfrågan

Matcha kollegorna och hitta flytet!

Chris Sundqvist har lång erfarenhet som föreläsare och av konceptet "Proaktivt Ledarskap" och nyttan av att matcha en person olik dig själv. Hon har en bakgrund som ekonom och storkundsäljare på bl.a. IBM och WM-data, men har de senaste 7 åren arbetat med rekrytering, ledarskapsutveckling samt arbets- och säljgruppsutveckling. Chris styrka är att på ett humoristiskt och lättsamt sätt förmedla insikter och tankenötter om hur du själv kommunicerar, men även hur ditt sätt att kommunicera påverkar andra, som inte tänker som du.

 Oavsett om du ska arbeta med, eller leda andra kommer du att ha nytta av insikterna. Den fulla potentialen nås dock först när du även kan acceptera och matcha en annan person som är olik dig själv. Som ledare får du även här insikt om människors olika drivkrafter och den potential som frigörs när dina medarbetare blir matchade på rätt sätt. Föreläsningarna är både lättsamma, underhållande och lämnar samtidigt användbara insikter som du har nytta av i arbetet men även i dina privata relationer!

Chris föreläsning gjorde starkt intryck på mig och mina medarbetare. Vi fick bättre insikt om både oss själva och våra kollegor, vilket underlättade samarbete och stärkte teamkänslan!" 
Anna Leo Head of CRM & Customer Insight, Vodafone

Har skrivit Boken: "Tänker inte alla som jag?!"

Ämnen Chris talar om:

-Matcha kollegorna och hitta flytet!
-Tänker inte alla som jag?!
-Lönsamt ledarskap
-Säljinsikt -matcha din kund
-Teambuilding
-Kommunikation
-Service
-Försäljning

Tyvärr hittades ingen föreläsare.