Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Christian Wass

Förfrågan
 

Föreläsare, inspiratör & förändringsproffs

Med en unik föreläsarstil och förmågan att beröra människor på djupet, föreläser Christian bl.a. om att hantera förändringar. Och han vet vad han talar om. Christian Wass har blivit utsedd till en av Sveriges 100 inspiratörer 2010 av tidningen Leva .

 

 För 17 år sedan dök Christian Wass från en badbrygga, skadade nacken och är sedan dess förlamad från bröstet och nedåt samt delvis i armarna. En stor förändring för en 20-årig kille på väg ut i vuxenlivet. Att vi människor är kapabla att hantera väldigt stora förändringar är Christian ett inspirerande bevis på då han efter olyckan utbildade sig till civilekonom, har jobbat som aktiemäklare och numera lever familjeliv med fru och barn. Under sina föreläsningar överför Christian konkreta exempel från sin egen förändringsresa till vardagssituationer som alla kan relatera till. Både i arbetslivet och privat.

Christian tog oss på ett sakligt och ändå personligt och humoristiskt sätt med på den resa han har gjort i livet och fick oss alla att stanna upp, förundras över kraften vi människor besitter och tänka igenom vår egen situation och hur vi förhåller oss till den. Christian är en mycket skicklig föredragshållare, som jag varmt kan rekommendera.”
Annika Hofsten, regionchef, Vectura

Har skrivit boken: "Invalido - på ett ögonblick förändrades allt".

Ämnen Christian föreläser om:

-Förändringsarbete
-Du har kraften
-Organisationsutveckling
-Inspiration & Motivation
-Personlig utveckling
-Vision, mål och målstrategi
-Livskvalitet
-Krishantering
-Arbetsglädje

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.