Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Christina Stielli

Förfrågan

Christina Stielli tar i sina uppskattade föreläsningar avstamp i beteenden, samarbeten och var och ens eget ansvar i medarbetarskapet. Hon varvar angelägen och spännande forskning med dråpliga berättelser som skapar hög igenkänningsfaktor.

Christina vägleder publik och deltagared till en arbetsmiljö som tar ansvar för gnället och destruktiva grupperingar till en gemensam plats där tillit, motivation, engagemang och tillförsikt kan få ta plats istället. Inte minst med de konkreta verktyg hon alltid lämnar efter sig. 

Sedan 2014 har hon uppmärksammats som Årets talare eller i någon nominering av de mest eftersökta föreläsarna i landet.  Senast 2022 fick hon priset för Årets talare inom kategorin Publiken val. Alla föreläsningar anpassas i noga förarbete till varje uppdragsgivares bnehov och förutsättningar och kan kombineras med workshop och interaktivitet beroende på antal deltagare. 

Här följer exempel på  föreläsningar med Christina;

  • Hur hittar vi motivationen nu då? En föreläsning om var vi finner motivation ,var den bottnar i varje individ och hur roligt det är när man hittar den. 
  • Tillsammans med tillförsikt och motivation. En föreläsning om hur vi drar åt samma håll,om motivation  framtidens utmaningar och det gemensamma engagemanget. 
  • Hur gör vi med arbetsglädje ? Arbetsglädje kan inte hittas, den måste skapas då den också  kopplas till lojala medarbetare, färre sjukskrivningar och bättre resultat. 
  • Att leda i oroliga tider- för att kunna leda andra behöver varje ledare en god självinsikt  och kunskap om hur ledarstilen kan lugna oroliga medarbetare.
  • Konflikter ska inte lösas de ska hanteras  - en underhållande föreläsning för en liten eller stor grupp om beteenden och attityder och hur man kan bråka smartare. 
  • Greppa  förändring - kan förändring bli kul?
  • Självledarskapets grunder -  om grundtrygghet och att se sig själv, sina attityder, beteenden och den egna delen i en konflikt - Hur förhåller vi oss till det som sker som vi inte kan påverka? 
Christina  passar som föreläsare när motivationen tryter och arbetsglädjen är långt borta och medarbetare behöver en boost. Hon är perfekt i ett förändringsarbete  i en omorganisationen eller när arbetsplaster står inför nya utmaningar eller precis behöver pusta ut efter en sådan.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.