Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Christina Stielli

Förfrågan
Christina Stielli sprider värme, humor och allvar i sina föreläsningar  om arbetsglädje, förändring, samarbete , stress och ansvar . Hon har arbetat med utbildning och föreläsningar i snart 15 år. Hon fick titeln årets kvinnliga talare både 2014 och 2015 .
Tidigare har hon arbetat som chef och projektledare inom försäljning, marknadsföring och PR i mer än  20 år. De senaste 5 åren har hon själv stått på scenen för att förmedla kunskap, insikter och erfarenheter både från hennes tidigare arbete och privat. Med en fantastiskt värme, personlighet och stor kunskap fångar Christina Stielli publiken från första minuten. Hon bjuder på sig själv och hennes mot- och medgångar i livet och blandar det med forskning, beteendevetenskap och psykologi. 
 


Ex föreläsningar med Christina;

Medarbetarna är oftast ett företags viktigaste konkurrensmedel. Och mår inte medarbetarna bra, mår inte företaget bra - inte arbetsplatsen heller, oavsett antal afterwork- och bowlingkvällar, gott kaffe och god ventilation. Föreläsningen tar upp konkreta verktyg för en lättare vardag, hur vi kan lindra ångest och lösa problem enklare, hur vi kan finna ro i störande situationer och hur vi faktiskt kan leva upp till 10 år längre på kuppen. 

  •  Arbetsglädje? Ja, tack! 
  •  Varför är inte alla andra normala - som jag?
  • Världsmästare i förändring!
  • Arbetsglädje Ja tack!
  • Teamwork och glädje på riktigt
  • Bromsa eller bryta ihop? 
Christina vill med värme, personlighet, skratt och sorg få publiken att må bra, ta del av verktyg för att ta eget ansvar, sprida forskning om hur fantastisk hjärnan är! Hon är en  jordnära föreläsare som är skön och rolig att lyssna på, och framförallt förmedlar praktisk och användbar kunskap.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.