Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Claes Schmidt/Sara Lund

Förfrågan

Kvinnor, män och alla vi andra

Claes Schmidt/Sara Lund var tidigare marknadschef på Slagthuset i Malmö, en teater-, restaurang-, nattklubbs- och konferensverksamhet som han drev tillsammans med sin fru. Han är nöjesproducent, entreprenör och musiker – och dessutom transvestit. När Claes Schmidt/Sara Lund föreläser, talar han om värdet av mångfald, om manligt och kvinnligt och om jämställdhet, om likheter och olikheter, om genus, kön och om könsroller samt om kvinnor, män och alla vi andra.
 Claes Schmidt/Sara Lund kåserar och gör standup om de normer och värderingar som begränsar vårt liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Han föreläser alltid som "Sara", och eftersom det är samma mekanismer som skapar alla former av "vi och dom"-tänkande, så inkluderar och berör föreläsningen samtidigt många andra minoriteter. I bästa fall kommer du att bli av med dina fördomar - i sämsta fall har du bara flyttat dina egna gränser ett par snäpp framåt. I båda fallen har du haft väldigt roligt!

Claes erbjuder också HBT skola för nyfikna ett spännande, interaktivt och roligt seminarium kring HBT frågor som reder ut begreppen och ger en inblick i en värld som länge varit fylld av rykten och myter.

Ämnen Claes Schmidt/Sara Lund tala om:
-Kvinnor, män och alla vi andra
-Mångfald - på riktigt!
-Stand Up Föreläsning
-HBT

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.