Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Daniel Goldmann

Förfrågan
Daniel Goldmann har spelat på stora och små teatrar sedan 1993 och medverkat i såväl filmer som TV-serier. Han har stor erfarenhet av improvisation och interaktiv teater.
2021 debuterade han som författare med romanen "Ande-tagen", en spänningsroman med övernaturliga inslag om antisemitism och hämndbegär
 
Nu erbjuder Daniel ;
Ny-hett! En rykande färsk impro-show!
När världen brinner kan det vara skönt, kanske till och med nödvändigt, att se små och stora nyheter från ett helt annat håll än vanligt.
Skådespelaren Daniel Goldmann bjuder på en galen, humoristisk nyhetskväll, 
live från scenen. Du väljer en story ur dagens nyhetsflöde och han omvandlar den till ett stycke improviserad teater. Minsta notis kan bli en episk opera eller kanske ett rafflande westernäventyr. 
 


 
Så här säger Daniel själv om föreställningen:
"För mig har humor alltid varit ett sätt att hantera världen, även när allt känns som en enda uppförsbacke. I det gemensamma skrattet finns en trotsig kraft som kan både lyfta och läka.
Det magiska med just improviserad teater är att åskådarna får vara med i själva skapandeögonblicket. Att improvisera är att dansa på slak lina och jag älskar att dela de stunderna med publiken. Alla i rummet andas i takt och just där och då känns allt möjligt."
 
Mer information finns på: www.danielgoldmann.se

Tyvärr hittades ingen föreläsare.