Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

David Batra

Förfrågan

David Batra ser snäll ut. Det är han inte. Tvärtom. Han kan vara grym. Mot andra. Men mest mot sig själv. Det blir fruktansvärt roligt i alla fall. Det vet alla som sett honom. David Batra är en av landets populäraste komiker. Han har skrivit och deltagit i ett flertal komediserier.David är under våren 2011 aktuell med sin enmansföreställning " Det här var ju tråkigt" som spelas på Rival i Stockholm och runt om i landet.

Fotograf: Rebecca MartynSom stand up komiker har David Batra gjort över 1000 föreställningar. Just inom standup vet man att just antalet gånger man uppträtt spelar en stor roll för hur framgångsrik/rolig denne är. David Batra vann 2006 "Årets manliga komiker". 2008 vann "Morgonsoffan" årets Skrattstock för bästa humorwebb.

I föreläsningen Komisk Kommunikation visar David hur du engagerar en grupp människor oavsett bakgrund och storlek på mindre än tio sekunder, leder dem till den punkt du vill och får dom att
skratta samtidigt. Det efterfrågade föredraget vänder sig till företag som vill utveckla färdigheten komisk kommunikation. Att förmedla information och generera goda cirklar i en personalgrupp är idag näringslivets stora utmaning. Förståelse och förtroende skapas genom dynamisk interaktion mellan kollegor.
Uppdatera färdigheten att samtala effektivt. Dina medarbetare kommer gå leende därifrån.

"Förra veckans chefsseminarium blev en stor framgång. Ett mycket stort tack för ett intressant anförande. Att det dessutom var roligt var ett extra plus."
/Anders Mossberg SEB Trygg Liv AB

Tyvärr hittades ingen föreläsare.