Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

David Stiernholm

Förfrågan

Struktur.

Låter det tråkigt? Tänk om. Att få ordning på alla dina uppgifter gör dig mindre stressad och mer effektiv. Här är mannen som visar dig hur:
David Stiernholm är struktör. Varje dag hjälper han människor och företag att bli mer effektiva genom att skapa bättre ordning och struktur. Hans motto: allting kan göras enklare!

Du som lyssnar får superkonkreta verktyg och metoder som du direkt kan använda på jobbet och hemma. David lär dig att spendera din dyrbara tid på ett smart sätt, och lägga kraften på de uppgifter som verkligen är viktiga. Du kommer snart att upptäcka att struktur är befriande och roligt.

David Stiernholm driver sedan 2004 egna företaget Stiernholm Consulting, och arbetar som struktör och föreläsare för organisationer, företag, universitet och högskolor. Hans uppdragsgivare är allt från väletablerade storföretag till entreprenörsföretag i uppstartsfas. Och de finns i nästan alla branscher – över hela landet.

Han har examen i ekonomi med inriktning på entreprenörskap från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, och har 1995-2003 arbetat inom handels- och tjänsteföretag som affärscontroller, it-chef och ställföreträdande vd.
David kom våren 2012 ut med boken ”Klart! - Bli superstrukturerad på 31 dagar”
Davids föreläser bl annat om:

  • Skaffa superstruktur - Få mer tio över genom att organisera , fokusera och automatisera.
  • Med andan i halsen - Hur prioriterar men bäst när det är som mest.
  • Ät aldrig mangon hel! Fyra tumregler för ayy etablera och bibehålla en god personlig struktur.
  • Fri åkning inom ramarna. Tre verktyg och sju beslut som gör ditt arbete tillsammans med andra effektivare. 
  • Pecha Kucha  

Tyvärr hittades ingen föreläsare.