Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Elaine Eksvärd

Förfrågan

Elaine Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade föreläsare och retoriktränare.

Elaine Eksvärd har fil kand i retorik med tre huvudområden: interkulturell kommunikation, generationskultur och härskartekniker. Hon lyfter fram och synliggör alla dessa vardagliga tillfällen när kommunikationen inte fungerar. Elaine har utbildat alltifrån SVT:s nyhetsredaktion i kroppsspråk, till fastighetsmäklare i presentationsteknik. Oavsett bransch är intresset för effektiv kommunikation oftast en gemensam nämnare.

 Har du lämnat ett sammanhang med ett missnöje som du inte kan sätta fingret på? Har du lämnat ett gruppsamtal där du inte känt dig sedd? Då har du med största sannolikhet blivit härskad över, och det är sällan trevligt. Härskarteknikerna gör dig mindre än du är och det är viktigt att hantera detta. Hon föreläser även om olika generationer och hur man drar nytta av ålderskillnaderna på arbetsplatserna. Med humor och värme ger hon verktyg till att hantera det som många gånger känns skrämmande. 
 

Elaine Eksvärd har gett ut böckerna: "Härskarteknik – den fula vägen till makt" (Frank Förlag 2008) och "Du är din generation" (Norstedts 2009)

 
Ämnen som Elain Eksvärd talar om:
-Härskarteknik-Den fula vägen till makt
-Kommunikation
-Hantera besvärliga människor
-Arbetsklimat
-Snacka snyggt-Konsten att få folk att lyssna
-Retorik
-Interkulturell kommunikation
-Presentationsteknik -Tala inför andra
-Generationskultur-Du är din generation 
-Moderator & Konferencier

Tyvärr hittades ingen föreläsare.