Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Elin Borg

Förfrågan

Elin Borg driver företaget Well-Aware-ness där hon arbetar med mindfulness, mindful eating och självmedkänsla genom att skriva böcker och att arbeta som kursledare, föreläsare och metodutvecklare. Hon är författare till den omtalade boken Mindful Eating.

Just nu är Elin aktuell med nya boken Gravid på dina villkor – självmedkänsla för en blivande mamma och publiceringen av de spännande forskningsresultat som blivit resultatet av projektet Träning för medveten närvaro (TMR). TMR är ett samarbete mellan Sahlgrenska akademin, Göteborgs stad och Well-Aware-ness AB, vilka studerar effekterna av mindfulnessträning hos barn och ungdom.

I grunden är Elin utbildad socionom, licenserad kostrådgivare och lärare i mindfulness, mindful eating och självmedkänsla.  I sina föreläsningar  varvar Elin  sin gedigna kunskap om hjärnan och effekterna av mindfulnessträning med personliga anekdoter. Hon lär ut av egna erfarenheter och bjuder på målande berättelser kring personer hon arbetat med. Alla historier ger stor igenkänning. Elin bemöter också många av de hinder vi kan uppleva när vi tränar mindfulness, och hur vi kan förhålla oss till dem så att de snarare motiverar än stoppar oss.   
Hennes föreläsningar om mindful eating fungerar som en boostande friskvårdssatsning! 
 
 
Elin har flera färdiga föreläsningsupplägg, men kan också anpassa sig efter beställarens behov och önskemål. Exempel på föreläsningar som ofta efterfrågas är: 
  • Mindfulness och självmedkänsla för dig som arbetar med barn och ungdom
  •  Mindfulness och självmedkänsla för gravida och föräldrar
  • Mindful eating, gör det glädjefyllt att äta hälsosamt
  • Självmedkänsla, var snäll mot dig själv och prestera bättre
 
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.