Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Emma Igelström

Förfrågan
Emma Igelström är mest känd som en av Sveriges mest framgångsrika simmerskor genom tiderna med 5 VM-guld och 13 EM-guld på meritlistan. Hon slog dessutom 7 stycken världsrekord under sin karriär och var den första kvinna någonsin som simmade under drömgränsen 30 sekunder på
50 meter bröstsim. Emma Igelström har varit nominerad till både Bragdguld och Victoria-stipendiet. Efter avslutad simkarriär har hon gått igenom en identitetskris och har hittat sin väg tillbaka. Denna resa gör att Emma har en unik livserfarenhet.

Emma Igelström är ekonom i botten och har under elva år gjort en snabb karriär i finansbranschen. Hon har dessutom framgångsrikt drivit eget bolag, med fokusering på föreläsningar och media. Under år 2006 gav Emma dessutom ut en bok om sitt liv.

Idag är Emma aktiv som Triathlon tävlare och föreläser om sin livsresa genom idrottskarriär, psykisk ohälsa, missbruk till ett nytt liv med hälsa och välmående i fokus. 

Emma är också TV-aktuell i Mästarnas Mästare 10 upplaga där de bästa och mest populära Mästarna möts för att kora mästarnas mästares mästare! 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.