Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Emma Wiklund

Förfrågan

Emma S. Wiklund har sedan slutet av 80-talet arbetat som modell, programledare och skådespelare med hela världen som arbetsfält. Emma S. var hennes smeknamn under åren utomlands eftersom det var få som lyckades uttala namnet Sjöberg. Idag är Emma egen företagare med sin hudvårdsserie Emma S. Hon föreläser gärna om sin livsresa, sina vägval och om hur det är att starta eget.
Fotograf: Andreas Von GegerfeltUnder 90-talet gjorde Emma ca 60 olika omslag för tidningar runt om i världen, bl.a Elle, Vogue, Glamour m.fl. Hon gick modevisningar för Chanel, Versace, Dolce Gabbana, Jean-Paul Gaultier, Thierry Mugler, Dior mfl under flera år. I Sverige blev hon känd genom en kampanj för minimjölk och Arla i början av 90-talet. Därefter följde musikvideor för bl.a. George Micaels Too Funky, Vanessa Paradis Tandem’ och en roll som kommissarie Petra i serien av Taxi filmer i Frankrike, skrivna och producerade av den världsberömde franske regissören Luc Besson.

Efter ett drygt decennium utomlands flyttade Emma tillbaka till Sverige år 2000 och bildade familj, hon har sen arbetat som programledare, krönikör i tidningen Mama och som styrelseledamot i Lindex styrelse hela tiden fanns en dröm om att en dag starta eget. Drömmen resulterade i den egna hudvårdserien Emma S där hon själv arbetar med hela projektet. Emma har byggt upp sitt företag under 2,5 år samtidigt som hon vidareutbildat sig i affärsekonomi på IHM Business School i Stockholm.

Emma har en erfarenhet från olika sammanhang i välden som är unik , hon är engagerad, positiv och fylld av lust att göra det hon brinner för att driva eget företag. En lust som smittar sv sig på andra! Hon är också ofta engagerad som programledare eller moderator.

Här följer några teman som Emma gärna talar kring;
-Om självförtroende och kompetens
-Från dröm till affärsidé - från ide till produkt!
-Om att mogna och göra vägval
-Från modell till entrepenör

Tyvärr hittades ingen föreläsare.