Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Erik Mattsson

Förfrågan

Erik arbetar med humor som vapen. Att själv illustrera istället för att bara påstå är hans huvudteknik och med sin stora förmåga att exemplifiera och visa lockar han både till skratt och till insikter. Han är statsvetare med ett förflutet som ordförande i Röda Korsets ungdomsförbund. Erik utbildar i hur vi kan bli bättre på att presentera,bemöta, övertyga, informera, berätta, beröra och skapa goda möten.I utbildningsbagaget finns förutom retorik också fysik, matematik och ekonomisk historia. Han har också undervisat i retorik vid Uppsala Universitet och varit verksam som skådespelare. Erik är göteborgare med rötterna i Uppsala och  är sedan 1996 verksam som utbildare och rådgivare inom mänsklig kommunikation.

Att själv illustrera istället för att bara påstå är hans huvudteknik och med sin stora förmåga att exemplifiera och visa lockar han både till skratt och till insikter.

Erik arbetar alltid i dialog med publiken och brukar få högsta betyg i utvärderingarna. Några kommentarer han fått är: "World Class!", "jag skrattade så att jag grät" och "om jag bara fått höra detta för fyrtio år sedan hade livet blivit mycket lättare".

Erik har bla skrivit böckerna:

Talarkokboken 
Möteskokboken  ( tillsammans med Anna Jöborn)
Skrivarkokboken ( redaktör) 

De ämnen som Erik talar om är:

-Bemötande
-Kommunikation
-Kroppsspråk
-Presentationsteknik
-Mötesmetoder
-Retorik

 

Ex på filmer  Om att vara sig själv  ; Om värderingar 

Ex på moderatoruppdrag 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.