Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Eva Hyllstam

Förfrågan

Inspiratör, entreprenör och framgångsskapare.


Eva Hyllstam är en hängiven entreprenör, föreläsare, mental tränare och ledarskapsutbildare. Hon bokdebuterar med ”Det bor en hjälte i dig” och driver idag kontorshotellet World Trade Center i Göteborg med åtta anställda. Föreläsningarna blandar eftertänksamhet med bubblande skratt och kvar stannar känslan av mod och hopp för framtiden.Hur kommer det sig att en person lyckas med det mesta och en annan person kämpar utan att komma någon stans? Varför kan det som sporrar en person avskräcka en annan? Hur gör man för att komma åt den där nyckeln till inre kraft och motivation när det är trögt och motigt?

Förändringar har blivit något som vi måste förhålla oss till. De snabba förändringarna i omvärlden påverkar oss på arbetsplatser och hemma. I en orolig omvärld ökar behovet av trygghet och stabilitet på andra områden.

Men hur ska vi då tackla förändringarna?

Eva Hyllstam arbetade fram ett sätt som visar var och varför man fastnar och hur man kan göra för att komma vidare. Det spelar ingen roll om man är formell ledare eller inte, vårt inre ledarskap fungerar som en kompass genom ett hav av lockelser och avvikelser från det vi önskar uppnå. I en värld av ständiga förändringar och snabba ändrade förutsättningar på global nivå, krävs än mer av ledarskapet. Det behövs en annan typ av social kompetens när ledare skall leda människor på andra sidan jordklotet som de knappt har träffat ansikte mot ansikte.
Eva Hyllstam är en inspirerande talare som lockar fram både motivation och skratt.

-Hennes mission i livet är att hjälpa människor att skapa och leva det liv som de drömmer om, vare sig det handlar om privatliv eller arbetsliv. Att få vara med i denna process är oerhört glädjande, säger Eva Hyllstam.


Tyvärr hittades ingen föreläsare.