Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Felicia Margineanu

Förfrågan
Felicia Margineanu är en Sveriges främsta sociala entreprenörer och opinionsbildare med expertis inom sociala medier, ungdomsengagemang och normkritik. 
Det är 8 år sedan Felicia stod på barrikaderna då hon som 17 åring samlade ihop 10 000 personer på Sergels Torg efter SD:s intåg i riksdagen 2010. Hon har under de senaste åren föreläst för tusentals skolor och varit en representant för ungdomsfrågor världen över.
Hon banar väg för företag och organisationer att skapa nya, mer inkluderande samhällsnormer och kommunikation där humanitet, inkludering och mångfald står i fokus.


År 2015 släppte hon boken Uppkopplad – en guide till sociala mediers möjligheter och hon har fått ett flertal priser och utmärkelser för sitt entreprenörskap och samhällsengagemang, 5i12 priset 2010, Defender of Human Rights 2010 Svenska FN förbundet , Årets eldsjäl av Svenska folkspel 2018, 101 Supertaland av Veckans affärer 2017 , hon har också  gjort det prestigefulla TEDx-talk. 

 Många företag och organisationer anlitar Felicia för att utmana perspektiven och öka medvetenheten hos sina medarbetare, medlemmar och ungdomsföreningar. 
 


Felicia Margineanu föreläser om det hon brinner för, att utmana perspektiv och ger handfasta verktyg till att ta tillvara på möjligheterna som sociala medier medför, för att skapa ett mer demokratiskt och inkluderande samhälle. Felicia är känd för sitt engagemang och kreativitet. För alla som vill tända gnistan i sina medarbetare, ge en inspirationsboost och inbringa framtidshopp, är Felicia den perfekta matchen för er verksamhet, konferens eller skola. 


Felicia föreläser gärna om;

  • Om sociala mediers möjligheter
  • Normkritik
  • Demokrati 
  • Socialt entreprenörskap. 

Som talare är hon passionerad och autentisk, hon berör och tar med publiken på en resa. Hon blandar det personliga och det pedagogiska.

Under 2019 är hon aktuell med föreläsningsturnéen UTTRYCK DIG tillsammans med standup komikern och föreläsaren Goran Asaad. Syftet med föreläsningen är att stärka barn och ungas självkänsla och självförtroende.  
se länk från Nyhetsmorgon:  Intervju  Felicia och Goran

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.