Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Filip Ljungberg

Förfrågan

Han hade en dröm om att kunna leva på det han verkligen älskade.  Filip Ljungbergs  startade sitt företag Air Wipp  med parkour - freerunningshower riktade till företag. Idag arbetar också Filip med att föreläsa och inspirera kring motivation och ledarskap.
Filip pratar om att hitta passionen och att töja på gränserna såsom ni inte trodde det var möjligt och att just du kan göra samma sak. Parkour=Bryter alla regler.

 2005 slutade en gymnastiktävling med en olycka, då Filip genom ett fall fick sitt korsband avslitet. Läkarna hävdade bestämt att han aldrig skulle kunna utöva sin sport igen. Två år senare bevisade han att de hade fel. Genom operation, rehabilitering och en stark vilja, kom han tillbaka. Det var också då han bestämde sig för att fullfölja sin dröm. Han skulle leva på parkour, så var det bara. Filip talar om parkour, bryta gränser och gravitations lagar som man inte trodde var möjligt och hur han på samma sätt använder detta idag i näringslivet. Motivation och inspiration på höga höjder.

Temat för dagen var att spränga gränser
och att tänka utanför boxen! Med Filips hejdlöst positiva och
kreativa föreläsningsinjektion som start på dagen, tog simlärarna tag
i dagens utmaningar! Resultatet: helt gränslöst, helt underbart! "
Helsingborgs Simsällskap - Elizabeth Karlsson

Tyvärr hittades ingen föreläsare.