Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Fredrik Härén

Förfrågan

Fredrik Härén är ekonom och entreprenör. Tillsammans med sin bror Teo Härén startade de företaget Interesting org där de gör affärer av idéer ,de har bl.a gett ut böckerna Idébok och Idébok 2
De blev tillsammans Årets Talare 2006 -2007 och nominerades till årets entreprenörer 2003 av tidningen Shortcut och Företagarna. 
Hans föreläsning från Kunskapens dag 2007 där han beskriver hur mycket vi som välutbildade Svenskar vet om världens två störtsa länder Kina eller Indien har spritts och uppmärksammats på många sätt.
Idag bor Fredrik i Singapore och föreläser internationellt över hela världen. Under 2012 har Fredrik föreläst i 20 olika länder runt om i världen. Precis som allt interesting.org gör så grundar sig Fredriks föreläsningar på affärskreativitet;
 
Hur man kan använda kreativitet för att utveckla sitt arbete?
Fredrik arbetar med allt från Vd-coaching, organiserar kreativitetsövningar för ledningsgrupper, gör föreläsningar och lägger upp projekt för att långsiktigt  utveckla kreativiteten i en organisation.


HÄRARBETA- Att arbeta där du gör det bäst.

En föreläsning som grundar sig på den inspirationsbok Fredrik Hären gav ut senhösten 2004. Föreläsningen presenterar ett helt nytt sätt att se på kontorsarbete och förklarar varför det ibland är direkt fel att sitta på kontoret och arbeta om man skulle arbeta bättre på någon annan plats. Med exempel, inspirerande bilder och egna erfarenheter ger han konkreta tips och argument för varför det ibland är bäst att arbeta från en stuga i skärgården eller en veranda i Thailand.

"Ny teknik och ett flexiblare arbetsliv har gjort det möjligt för fler och fler att ibland arbeta utanför sitt kontor. Trots detta sitter de flesta kvar vid sitt skrivbord, eller arbetar hemifrån, när de har hela världen att välja på. Med min bok vill jag på ett inspirerande sätt få fler att upptäcka hur mycket bättre man arbetar om man ibland gör det från en annan plats än sin arbetsplats."


Tyvärr hittades ingen föreläsare.