Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Fredrik Swahn

Förfrågan

Fredrik Swahn är en fantastisk artist som bjuder på sig själv i alla lägen. Med sin enorma energi och utstrålning har han en alldeles säregen förmåga att skapa en unik publikkontakt. Tack vare en bred repertoar och mångårig erfarenhet är Fredrik en artist som går hem i alla läger och han förmår att snabbt sätta sig in i olika uppgifter och situationer och lösa dem med bravur. Stor spontanitet är ett av Fredriks kännetecken!Han har haft huvudroller i flertalet musikaler, t.ex. ”RENT” på Göta Lejon, ”Hair”, ”West Side Story” och ”Chicago” med Jan Malmsjö och Petra Nielsen. Fredrik har medverkat i många större shower såsom vid till exempel den anrika Nobelfesten och Idrottsgalan.

Fredrik Swahn är ofta anlitad som konferencier eller värd vid olika tillställningar, såväl på dag- som kvällstid. En inspirerande konferencier som kan lotsa gästerna genom dagens sittning och som dessutom tillsammans med en pianist kan bjuda på ett musikaliskt avbrott om så önskas.

Hans personlighet som skapar trivsel och sprider god stämning både på och bakom scenen, något som är till stor glädje både för ett produktionsteam som för övriga artister.

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.