Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Fredrik Westin

Förfrågan


Fredrik Westin har arbetat som VD HR chef, kommunchef och socialchef och parallellt med detta också varit gitarrist i hårdrockbandet Corroded. Han har tidigare rest runt med  föreläsningen Jag är inte Pappa till en skitunge, jag är Pappa till Stålmannen som  handlade om hur han upplever sitt liv som pappa i en familj där ett av barnen har Autism, Tourette, ADHD och Asperger. Den föreläsningen gick i pension 2018 men det finns mer att berätta....

I hans nya föreläsning Mvh / Livet!  delar Fredrik med sig erfarenheter från sin livsresa både som ledare, pappa, och kreatör. 
 Mer om innehåll i föreläsning Mvh / Livet! 

Med utgångspunkt i sin egen livsresa tar Fredrik upp frågor och erfarenheter  om ledarskap, självledarskap och  Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Hans erfarenheterna som pappa har inneburit  den största utvecklingen och en inre resa som har utmanat hans tidigare sätt att se på livet.

Vem kan du leda som chef om du inte kan leda dig sjäv?  Begränsningar eller möjligheter? 

Engagerad, passionerad och med mycket humor mitt i allvaret får han sina deltagare att både skratta och gråta och lämnar efter sig hopp och energi som de kan ta med sig ut i livet. 

Fredrik föreläser gärna för skolpersonal, vårdpersonal, anhöriga till barn med Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, chefer och ledare. 

Han anpassar gärna innehåll och upplägg utifrån kunders behöv och önskemål. 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.