Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Gunilla Dahlgren

Förfrågan

Gunilla är konstnär , kåsör, författare och föreläsare. Många känner igen hennes underfundiga seierutor med Lilla Fruntimret.

Lilla Fruntimret föddes redan under Gunilla Dahlgrens tonårstid
i hemstaden Linköping. Under 60-talet förekom Lilla Fruntimret i Damernas Värld, under namnet Lilla Värsta Jag. Under 70- och 80-talet blommade Lilla Fruntimret ut i tidningen Hälsa.

Några tankar från Lilla Fruntimret;

Forskning har visat att män och kvinnor inte är lika. Så nu undrar forskarna varför kvinnor är olika.

Det är tur att vi har karlar! Jag skulle aldrig klättra upp på Mount Everest och sätta upp en flagga.Genom sina 18 böcker om Lilla Fruntimret och 4 barnböcker har Gunilla Dahlgren blivit ett känt begrepp.
Med sin goda lyssnarförmåga och finurliga tankesätt har hon skapat härliga illustrationer som nått in i många svenska hjärtan. Dessa tankar och funderingar använder hon även i kåseringar ute på företag och organisationer."

Hitta pärlorna i vardagen"
Gunilla kåserar om livet i synnerhet och karlar och barn i allmänhet. Vad  kan vi göra när vi mår dåligt? vilket vi alla gör någon gång i livet. Gunilla piggar upp dig med enkla sanningar ur livet,
roliga uttryck och historier som hon fått av en generös omgivning.

Hon föreläser också om  "Om konsten att gå in i en vägg med huvudet före och komma ut fräsch och klokare på andra sidan."

 

 

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.