Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Gunilla Hamrin

Förfrågan
Vilka förutsättningar behöver hjärnan för att vi både ska kunna både må, fungera och prestera riktigt bra i vår vardag? Utifrån kunskap om hur hjärnan fungerar föreläser Gunilla om stresshantering, effektivitet, personligt ledarskap och neuroledarskap.
Gunilla är i grunden utbildad Systemvetare som efter ett antal år som Systemutvecklare på Ericsson valde att säga upp sig för att skola om sig inom stress, neuroledarskap, psykologi, coaching, mental & fysisk träning samt hälsa. I femton år har hon nu inspirerat med sina föreläsningar, utbildat team och ledningsgrupper samt stöttat individer till högre välmående och bättre prestationsförmåga.

I mina föreläsningar utgår jag från den senaste forskningen kring hjärnan, stress och hälsa. Det finns så otroligt mycket som vi själva kan göra för att både vässa vår prestation, stärka vår hälsa och njuta mer av nuet. Och jag bara älskar att få dela med mig av konkreta sätt för att göra detta! säger Gunilla.
 


I Gunillas föreläsningar får vi alltid med oss konkreta tips och effektiva tekniker som är enkla att väva in och använda i en intensiv vardag. Och självklart i kombination med intressant kunskap och en stor dos inspiration!
Föreläsningar: 
  • Stressa Smart – om att hantera stress och både må och fungera riktigt bra i en intensiv vardag
  • Jobba Hjärnsmart – om att jobba utifrån hjärnans förutsättningar och få full tillgång till hjärnans fantastiska kapacitet
  • Personligt Ledarskap – om att leda sig själv framåt med ökad medvetenhet kring tankar, reaktioner och beteenden
  • Neuroledarskap – om hjärnans grundläggande sociala behov utifrån modellen SCARF
  • Hållbart självledarskap - för hälsosam balans och hållbar prestation.
Gunilla Hamrin föreläser med total närvaro och en härligt sprudlande energi.
 
”Tack för tipsen och en fantastisk föreläsning! Jag skulle kunna lyssna på dig en hel dag!” 
Kommentar från deltagare    
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.