Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Helena Magasanik

Förfrågan

Helena Magasanik har 18 framgångsrika års erfarenhet av att föreläsa om att förebygga stress. Hennes föreläsningar har lett till påtagliga förbättringar hos organisationer och företag. Helena är bergfast övertygad om att ingen behöver vara sjukskriven på grund av stress eller psykisk ohälsa. Helena Magasanik har dessutom medverkat i flertalet TV-program och talat om hur vi kan förebygga dessa folksjukdomar.

Helena Magasanik har arbetat  i över 20  år i näringslivet som marknads/försäljningschef och verksamhetsledare. Hon är även utbildad förskollärare och är Diplomerad Stress och Friskvårdsterapeut, med KBT inriktning.

Helena är kraftfull, seriös, pedagogisk, kunnig och övertygande. Hon engagerar och berör, är medryckande, rolig och lätt att identifiera sig med. Hon är en fullblodstalare som på ett enkelt och självklart sätt förmedlar sitt budskap. 

 


Ex på rubriker på föreläsningar och workshops;
  • Konsten att förankra värderingar.
  • Stressa mindre, må bättre och prestera mera.
  • NYHET! Mindre stress sammankopplat med AFS 2015:4 (föreskrift för organisatorisk och social arbetsmiljö) eget ansvar och värderingar.
  • Friskare arbetsplats och hur man som chef kan förändra och förebygga stress.
  • Förändra, förebygg och förverkliga på din arbetsplats för ökat välbefinnande.
  • Stress och ledarskap
  • Julstress – nej tack!
Helena skräddarsyr alla föreläsningar och workshops utifrån kundens behov och utifrån vilket resultat kunden har behov av. 
Helena erbjuder föreläsningar och workshops som berör, engagerar publiken och ger konkreta resultat. Hon lockar fram skratt och ibland tårar. Hon förmedlar kunskap om hur vi upptäcker stress och hur vi undviker den. 
Publiken lämnar föreläsningen eller workshopen stärkta med verktyg att arbeta med i vardagen för att förebygga stress eller arbeta med värderingar.
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.