Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Idriz "Minnet" Zogaj

Förfrågan

Lär dig träna ditt minne!
Idriz Zogaj är en driven entreprenör och brinner för att lära andra det han kan. Lyssna på en av Sveriges skarpaste hjärnor, Idriz "Minnet" Zogaj, som har flera svenska titlar i internationella minnestävlingar. Han har representerat Sverige i inte mindre än fem VM sedan 2004. Idriz Zogaj är även grundare och ordförande för Svenska Minnesförbundet och tävlande Förbundskapten för Svenska Minneslandslaget.  

 Att tävla i minne minne är något relativt nytt. Teknikerna är dock de samma som när du lär dig ett nytt språk, ska gå och handla eller göra en presentation på ditt arbete. Du får verktyg för att träna ditt minne som du sedan fritt kan tillämpa i din vardag och ditt arbetsliv!
En föreläsning med Idriz Zogaj är ett inspirerande mentalt gympapass med er hjärna i fokus. Spelet Zogaj - "ett nytt sätt att tänka" som han tagit fram är ett resultat av hans kreativa kraft.    

Förslag på aktiviteter med Idriz Zogaj:
Hjärnan vill ha roligt!
Minnets ABC gås igenom. Grundläggande nivå men mycket motiverande!
Förbundskaptenens Minnestävling
Halv till heldag. En tävling i minne där vi först lär oss teknikerna och sedan tävlar i grupp. Perfekt som teambulding och vi kör så hjärncellerna ryker!
Alla kan bli proffs!
Ett inspirations tal om hur man kan lära en femåring att bli minnesproffs. Grundläggande minnestekniker i praktiken och hur det fungerar. Att mentalt tänja våra gränser och göra det vi inte tror är möjligt och det vi trodde var helt omöjligt.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.