Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Improvisationsteater

Förfrågan

Improverket
En improvisationsteater som ägs och drivs av de glada kollegorna Frida Sundström och Tobias Rosén. De har flera års erfarenhet av improvisationsteater både som skådespelare och lärare.
Vi erbjuder improvisationsteater och skräddarsyr underhållning och utbildning allt enligt kundens önskemål.Improvisationsteater är ett ögonblickets konst där allt sker här och nu. Skådespelarna skapar i stunden historien, karaktärerna och dialogen. Den perfekta underhållningen där ingen föreställning är den andra lik. Improvisationsteater är en källa till glädje och kreativitet för både publik och skådespelare och ska alltid spelas från hjärtat och med uppriktighet.

Vill du ha kreativa, lekfulla och trygga medarbetare som är experter på att samarbeta? Improvisationsteater är ett oslagbart verktyg för att stärka en grupp där du också som individ får träna din kreativitet, spontanitet, tillit, kroppsspråk, lyssnande och lyhördhet. En enkel metod som lockar till mycket skratt och självinsikt.

Vill du att konferensen/seminariet ska bli en snackis?
Vi improviseras utifrån era förslag och er verklighet och åskådarna blir alltså delaktiga i underhållningen. Vill ni se er arbetsdag som en vilda västern? Eller kanske en komisk expert sia om ert företags framtid? Finns det någon på er arbetsplats som kan behöva få en kärlekssång tillägnad sig? Eftersom allt är improviserat blir det en helt unik show bara för er som lockar till skratt och igenkänning.

Om ni önskar att vi belyser ett aktuellt ämne som ledarskap, service, likabehandling så kan vi göra en föreställning utifrån detta.

”Ett av dom bästa företagsgigen på länge, sjukt bra. Beställaren fick torka tårarna. En annan sa att han aldrig skrattat så mycket.” // HSB


Tyvärr hittades ingen föreläsare.