Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Inger Lundin

Förfrågan
Inger Lundin  är i grunden journalist, men hennes  erfarenhet av att skriva, redigera och utveckla texter – och dem som skriver – kommer främst från Libris förlag där hon  arbetade i mer än 20 år, först som redaktör och förläggare, sedan som förlagschef och vd.
Hon har arbetat med allt från bilderböcker och kapitelböcker för barn till livsberättelser, romaner och tyngre facklitteratur. Sedan 2015 driver Inger sitt eget flöretag Inger Lundin Text & Idé AB där hon  skriver och bearbetar texter på uppdrag och leder kurser för dem som vill få verktyg för att förbättra och utveckla sitt skrivande.
 


Inger föreläser och håller workshops i skrivande, till exempel följande teman;

  • Kreativt skrivande – så gör du din berättelse läsvärd för fler.
  • Att skriva sin livsberättelse
  • Skriv bättre i jobbet 
  • Kreativ kommunikation på jobbet 

Ingers engagemang för skrivande lyser igenom i allt hon gör  och hennes förmåga att dela med sig av  "skrivarverktyg" är något som många kan ha glädje av. Inger är en av de verkligt skickliga pedagoger som  ”ser”  alla sina deltagare och får dem att utrmana sina gränser just därför att hon alltid skapar en trygg miljö i sina föreläsningar och workshops.  Hon är alltid  väl förberedd, har mycket humor och är tryggt  jordnära.
inger inspirerar sina deltagare  att göra sina  texter mer intresseväckande och hitta den kreativa Skrivaren inom sig själv.

Hennes insprirationsföreläsningar fungerar som workshops med  lärorika genomgångar varvat med korta och lustfyllda skrivövningar –som alla som vill sedan får läsa upp.  Varje enskild deltagare får känna att  Jag kan!  och gruppen stärks  av kunskap och insikter och får fördjupade relationer genom en trygg och  avspänd gemenskap.

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.