Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Jenny Wåhlander

Förfrågan

Jenny Wåhlander är underhållningens och kulturens egen mångkampare med många grenar i portföljen som hon behärskar! Vacker, ful, rolig, seriös, sjungande, dansande, snubblande och välbalanserad- allt i en härlig blandning. 

Hon föreläser om vikten av att använda humor för att klara livspuzzlet , få¨energi på jobbet och se på sig själv med lite mer förlåtande självdistans. 

Hon agerar också gärna programledare, konferensier blandar sketcher med filminslag och anpassar innehåll till middagsunderhållning till uppdragsgivares mpålgrupp och behov. Sedan starten har Jenny hunnit avverka 6,5 år med Peter Flack och hans revyer, radio, tv och flera egna produktioner för både scen och radio.
Jenny skriver allt sitt material själv och hon har förmågan att alltid ge publiken en minnesvärd upplevelse oavsett om det är med sång, skådespeleri eller humor. 
Att ena gången se henne i en karaktär som framkallar massor av skratt för att nästa gång uppleva henne avskalad och sjungande visar tydligt på hennes breda repertoar. Jenny har alltid en närhet till sin publik som är lätt att till sig. År 2008 tilldelades hon privatteatrarnas pris, ”Guldmasken”, i kategorin ”Bästa show” för sin insats i ”På kryss med Hjalmar”. Hennes egen producerade barn- föreställningar är mycket uppskattade och produktionerna har setts av flera tusen barn.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.