Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Jesper Rönndahl

Förfrågan

Jesper Rönndahl är en av Sveriges mest produktiva komiker som känns igen från  många olika sammanhang i Radio och Tv bl. a Morgonpasset, Pang Prego, Institutet med Karin och Jester , han var programledare för TV3, Extra Extra  och medverkade också i ungdomsprogrammet Gabba Gabba. 

Jesper älskar att sätta sig in i nya ämnen och är både ståupp komiker men också en duktig konferencier och moderator.Föreläsning med Jesper Rönndahl - "The science way" Ifall du stöter på ett problem, vänd dig till det som inte gör något annat än löser problem: vetenskapen!
Jesper Rönndahl har sedan barnsben intresserat sig för all möjlig vetenskap och är full av historier om hur vetenskapsmän och -kvinnor löst problem på de mest vitt skilda sätt. Med underhållande och handfasta exempel från nu och då inspireras publiken att klura ut lösningarna på sina egna bryderier på helt nya vis, t.ex:
Om du kört fast – prova Flemingknepet!
Om du inte tycker att någon lyssnar – lös det med Linnés PR-trick!
Om du behöver tänka utanför lådan – gör som Hedy Lamarr!
Om du har svårt att koncentrera dig – testa Einsteins strumpmetod!

Hur ditt problem än ser ut kan du vara säker på att världens största tänkare har stött på ett större – och löst det! Och ifall de inte löst just det problemet, gått vidare, löst något annat och blivit världsberömda.
Den flerfaldigt prisbelönte vetenskapskomikern Jesper Rönndahl vet utifrån ett decennium på Sveriges Radio hur man förklarar vetenskapens innersta mysterier så att alla hänger med – och skrattar på vägen.

Föreläsningen passar lika bra för ett företag eller en förening som en gymnasieskola. Längd: 30 eller 45 min.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.