Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Johan Bergstad

Förfrågan
Johan Bergstad, psykolog och författare, är en av våra allra främsta experter på fokusträning. Vill ni prestera bättre med mer glädje? Få nya smarta verktyg för effektiva prestationer mitt bland alla distraktioner? Genom enkla övningar och tekniker kan alla få mer gjort med mindre energi. Ny forskning visar att det fungerar, och att hjärnan förändras på en rad positiva sätt! 
Johan Bergstad har föreläst för både chefer och personal inom områden som Fokusträning, Hjärnan, Arbetsglädje, Stress, Mindfulness, Ledarskap och Kommunikation. Han är aktuell med boken Hjärnfokus (2019), har skrivit Mindfulness steg för steg (2009) och spelat in några av Sveriges mest populära hälsoappar med drygt 35 000 nerladdningar (2018). Han är nyligen klar med Writing on Water, en intervjubok med Jon Kabat-Zinn, internationell förgrundsfigur inom mindfulness. År 2013 grundade Johan Mindfulness Academy Scandinavia och Mindfulness Apps. 
Det Johan brinner mest för är att tala om är hur vi kan uppgradera hjärnan till att arbeta med fokus, glädje och effektivitet. Med enkla praktiska verktyg är det möjligt att få mer gjort med mindre ansträngning.
 


Förslag till föreläsningsteman:
  •  Hjärnfokus – få mer gjort med mindre ansträngning
  • Arbetsglädje – Om konsten att ha roligt på jobbet
  • Led med hjärta och hjärna – varför tusentals chefer lär sig empati och fokus
  • Kommunikation – få kontakt med andra oavsett hur de pratar
  • Powerpausa – ladda om det inre batteriet på kort tid
  • Finn er VÄG genom förändringar och väx på köpet (VÄG: Vill Är Gör)
Andra teman utifrån kundens behov och önskemål. 
 
Som psykolog kan Johan även ta uppdrag av "svårare" karaktär, t ex när det är känslig stämning på en arbetsplats eller i en grupp (vid förändringsprocesser, nerläggningar, uppsägningar, omorganisationer mm).
Johan är som föreläsare lättsam, tydlig, pedagogisk och inspirerande och skapar förtroende i relation till både uppdragsgivare och personal. Han tycker om att bidra till hållbara organisationer, hållbart ledarskap och medarbetare som får med sig verktyg för att arbeta med mer glädje och balans.
 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.