Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Johan Ronnestam

Förfrågan

Jonas Ronnestam är en av Sveriges mest uppskattade talare inom ämnen som kreativitet, innovation, trender, varumärke, digitalisering, e-handel och entreprenörskap.Med mer än 20 års erfarenhet av global kommunikation och affärsutveckling betraktas Johan som en av Sveriges ledande auktoriteter på området  konceptuellt tänkande kring morgondagens kommunikation . Han har en bakgrund som professionell snowboardåkare men är också serieentreprenör ( ROST Studio, JAJDO, BEUX, BEU  Watches) och kreatör inom design , teknologi, och klockindustri.  Han arbetar idag som föreläsare och  med stategisk kommunikation för  en mängd kända varumärtken  och har också styelseuppdrag i bl.a Stockholms universitet och Compricer.

 Några ämnen och teman Johan gärna föreläser kring;

 • Framtid och trender
  Innovation, trender, kommunikation, affärsutveckling, varumärken, reklam, teknologi och e-handel.
 • Försäljning och  Marknadsföring
  Vision, mål och strategi, internet, sociala medier, inspiration och motivation
 • Kreativitet
  Metoder, innovation, utveckling, design, produkt och tjänsteutveckling.
 • Motivation och Inspiration
  Mod, personlig utveckling, livsglädje och drivkraft

Johan Ronnestams föreläsningar inspirerar och ger energi. Med en spännande bakgrund som landslagsåkare i snowboard, multiäventyrare, serieentreprenör och kreatör med hela världen som arbetsfält bjuder Johan på erfarenhet, kunskap, inspiration som förmedlar energi och wowkänsla.
Han delar generöst med sig av kunskap och erfarenheter från ett långt entreprenörsliv med stora äventyr och stora varumärken tar dig med på en lekfull och spännande resa som inte lämnar dig oberörd.
Vare sig det gäller företagande, varumärken eller livet i stort  menar Johan att det handlar allt om att förstå vem man är, vart man är på väg, vilka mål man behöver sätta upp för att röra sig i rätt riktning och hur man får sin omvärld att följa med. Myten om talang är grovt överskattade - det handlar om att tro på sig själv och träna träna träna. 

När du dör är det bara dina passioner som räknas, vad du gjorde av dem och hur du levde och älskade till max.. menar Johan gäller både människor och företag.

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.