Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Johan Wester

Förfrågan

Johan Wester är komiker, entreprenör, programledare och samhällsbyggare. Han blev Kajan med hela svenska folket efter humorserien HippHipp! som drog miljonpublik på Sveriges Television.  
Idag är han delägare och grundare av produktionsbolaget Anagram, är flitigt anlitad programledare och moderator samt initiativtagare till Lund Comedy Festival och en rad andra mycket uppskattade events.
Utöver sin kreativa förmåga att skriva publik- och kritikerrosade manus för såväl TV som scen är han även en driven och passionerad entreprenör och samhällsbyggare. Med humor, värme och hjärna har Johan en förmåga att skapa en alldeles unik stämning omkring sig, oavsett vilket sammanhang han kastas in i.Johan Westers genuina nyfikenhet och intresse för det allmänna har inte bara gjort honom till vinnare i På Spåret två år i rad utan även till en exceptionell moderator. Med hans personliga, snabbtänkta och improviserande stil lyckas han alltid skapa en stämning på scen som gör eventet mer nyanserat och färgglatt - även när det gäller de lite tyngre ämnerna. Med ett stort leende på läpparna lirkar han sig ofta in under skinnet på sina intervjuoffer utan att de märker det, väl där vågar han ställa de viktiga frågorna samtidigt som han får dem att känna sig så trygga att de öppnar upp till det som publiken egentligen kommit dit för. Det är ofta att Johan med sin blotta energi kan lyfta ett arrangemang till helt nya höjder.

Tyvärr hittades ingen föreläsare.