Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Josefin Lassbo

Förfrågan
Josefin Lassbo är en uppskattad föreläsare med mångårig erfarenhet. Hon är ekomodedesignern, som blev prisbelönt entreprenör för sitt nyskapande hållbarhetsperspektiv och som lanserat eko-mode med fordonsindustrin i N.Y. och jobbat i Bangladesh med innovationsdesign. Hon har skrivit boken Management för Hållbar utveckling och personligt ledarskap.
Hon har byggt utbildningar om ekosystembaserade affärsmodeller, hållit workshops och föreläst för både entreprenörer, näringsliv och universitet inom sitt företag Reflectiv Circle.
Nu har hon också utvecklat en  webbkurs för kvinnliga entreprenörer.
Josefin delar med sig av sin egen historia som syftar till att ifrågasätta och förändra sättet vi ser på oss själva. Hon har haft ett liv med både upp-och nedgångar och använder egna erfarenheter för att inspirera och engagera andra till reflektion om personligt ledarskap och hur hållbar utveckling blir en naturlig del av din verksamhet. Entreprenörskap är ett sätt att leva, säger hon. Det handlar om att se möjligheterna i alla situationer och inte låta rädslan för att misslyckas begränsa oss.


Här följer några av Josefins föreläsningsrubriker; 

  • 3 naturliga steg till Flow- Helhjärtat företagande från idé till verklighet.
  • The Ecosystem of Impact-biz - att verka i den 4e sektorn.
  • Min entreprenörsresa- Det värsta som kan hända är faktiskt inte så farligt!
  • Den Reflekterande Cirkeln- kreativ utvecklingsprocess för hållbart entreprenörskap.
  • Hållbart förändringsarbete- en entreprenörs resa i nanosekundens tid.
  • Lev Livet Levande! 
  • Den Gudomliga gnistan- om meningen med livet, livsuppgift och hängivelse.
  • Kvinnligt Ledarskap- vad är det?

Med både allvar och humor öppnar hon för nya tankebanor, inspirerar sina åhörare att ta nästa steg och ger dem verktyg som kan användas i utvecklingen av alla typer av företag och organisationer .

 

Tyvärr hittades ingen föreläsare.