Holmbergs Talare - Goda relationer Goda resultat
Marianne Holmberg

Jörgen Oom

Förfrågan

Jörgen Oom är en av Sveriges mest efterfrågade. En fantastisk föreläsare med en utomordentlig förmåga att nå sin publik.

Jörgen Oom har mångårig erfarenhet av motivationsfrågor i olika former. Han startade som klinisk psykolog och gick sedan vidare till mental träning inom elitidrotten. Jörgens gedigna näringslivserfarenheter gör att han har en rik källa att ösa ur med praktiska tips, tänkvärda bilder och historier som talar direkt till hjärtat och kanske framför allt - mängder med konkreta framgångsexempel.

- Jag tror på individens ansvar. Det är så lätt att skylla på omständigheter runtomkring. Det engelska uttrycket "If it's to be, it's up to me" passar bra in på det jag vill säga.Han uppskattas främst för sin humor, sitt smittande engagemang, förmågan att lyfta fram viktiga vardagsdetaljer och sitt sätt att aktivera deltagarna även i mycket stora grupper.

Företagsledaren Sören Gyll om Jörgen Oom:

"Han har intressanta tankar att tillföra vad gäller att stärka motivation och skapa högpresterande team. Att lyssna på Jörgens tolv motivationspunkter ger åhörarna en rejäl vitamininjektion. Fyndigt enkelt och med glimten i ögat ger han både chefer och medarbetare tankeställare som är nyttiga för de flesta företag."

Ämnen som Jörgen Oom talar om är:

-Arbetsglädjen i vardagen - hur hittar du den?
-Framgångsfaktorer i ett vinnande team - tolv praktiska lärdomar från lagidrotten.
-Den nya organisationskulturen - hur får vi alla medarbetare med oss i förändringsprocessen?
-Manligt, kvinnligt, mänskligt. Så här förstår vi varandra bättre.
-Våga vara bäst!

Tyvärr hittades ingen föreläsare.